Neem contact op met een forumbeheerder

Dit forum is een initiatief van Stichting Borstvoedingsforum, een stichting die voortgekomen is uit de voormalige Vereniging Borstvoeding Natuurlijk.

Ons doel is een platvorm bieden voor ouders over borstvoeding. We doen dat door middel van Het Bortsvoedingsforum, een Facebook Groep met de zelfde naam en het faciliteren van ontmoetingsplekken voor voedende moeders.

Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk, en al onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vrijwilligers. Mocht je een bijdrage of donatie doen, dan weet je dat je geld daar terecht komt waar het voor gevraagd wordt. Omdat wij het belangrijk vinden om onafhankelijke informatie te geven accepteren wij geen sponsoring of reclame in welke vorm dan ook. Daarnaast houden we ons aan de WHO-code voor de marketing van vervangingsmiddelen voor moedermelk, waaronder ook flessen en spenen vallen.

Beheerder

Dit bericht wordt verzonden zonder opmaak, het heeft dus geen zin om HTML of BBcodes toe te voegen. Als afzender van dit bericht wordt je e-mailadres gebruikt.